Diploma!

Ik kan eindelijk écht zeggen dat ik mijn diploma in handen heb! Ik ben een afgestudeerde kinderbegeleidster (kinderverzorgster)!

Het heeft me echt bloed, zweet en tranen gekost om het te behalen. Na vele jaren van heel veel vallen en nog meer terug recht krabbelen. Na vele keren te willen opgeven en de moed verliezen. Na vele keren huilen en het niet meer goed zien komen kan ik nu ein-de-lijk zeggen dat het mij écht gelukt is! Ik ben natuurlijk heel erg trots en opgelucht. Een gewicht die van mijn schouders is. Het is dan soms ook niet te vatten dat dit echt is gebeurt, dat ik niet droom. Ik ben er niet geraakt zoals een doorsnee persoon die zijn/haar diploma behaalt. Ik heb het (helaas) met een grote omweg moeten doen.

Ik heb ook het grote geluk gehad om tijdens mijn laatste stageperiode een hele mooie kans te krijgen om op mijn stageplaats te mogen blijven. Het is nu mijn werk geworden. Een kans die ik gehoopt had, maar toch nooit verwacht heb. Ik ben hier zo dankbaar voor! Ik ben met mijn gat in de boter gevallen, zoals ze zeggen, met deze kans en plaats!

Voor mensen die in dezelfde situatie zitten zoals mij; geef niet op! Het is een lange en zware weg, maar je zal er zeker geraken. En, ooh, wat is het uitzicht mooi eens je er bent! Het is iets wat niemand jou nog kan afnemen, zowel de rit als de bestemming zelf! Als ik het kan, kunnen jullie het zeker! DayByDay! 😉

 

57c31571a4b321472402801(Foto; google)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s